Main Page Sitemap

Kortingsbon marienwaerdt


kortingsbon marienwaerdt

vast uw gegevens en het lidmaatschapsnummer. Ja, tijdens de Landgoedfair is het betaald parkeren ( 2,- ten bate van het wandelpadenproject Stap voor Stap). Vernieuwing in de opzet en het aanbod, maar ook in de verschillende samenwerkingen zullen er zeker zijn. Stuur daarvoor een email naar. Toekomst, het landgoed kijkt uit naar volgend jaar. Vanaf hier rijdt er een pendelbus gratis heen en weer.

De kaartjes voor de Landgoedfair koopt u aan de kassa met de kortingsbon uit het vorige Vriendennieuws dat u begin juni heeft ontvangen. Die zijn er overigens wel op het terrein van de Landgoedfair. Een jubileumjaar dat uitgebreid gevierd gaat worden! Landgoedfair - Is het terrein rolstoeltoegankelijk?

Vermeld daarin duidelijk: uw naam, telefoonnummer en het aantal personen waarvoor u à 15,.p. En dat niet alleen: u krijgt daarbij een glas Prosecco/wijn of sap naar keuze! Kortom, u hoeft zich niet te vervelen! We beginnen het VIP-arrangement in het Landgoedcafé. Voor slechts 15, per persoon kunnen leden van de Vereniging Vrienden van Marinwaerdt deelnemen kruidvat fotoboek met korting aan ons VIP-Arrangement. Traditie, het thema van dit jaar was traditie en toekomst en traditiegetrouw werd het landgoed gevuld met inspirerende standhouders, vrolijke gasten en trotse medewerkers. E-mail sturen, we gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. De borg voor de picknickmand - 10,.p. Door de warmte liep de voorverkoop achter op voorgaande jaren.


Sitemap