Main Page Sitemap

Reizen met korting ns los kaartje


reizen met korting ns los kaartje

kunnen tonen aan controlerend personeel als daar om gevraagd wordt. Momenteel vind je ze in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch. Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit. Vervolgens ontvang je een couponcode welke je later kan verzilveren voor een geldig treinkaartje. Reis je het hele traject met 1 vervoerder, dan hoef je alleen maar in te checken bij de vervoerder van je keuze op je beginstation en uit te checken bij de vervoerder van je keuze bij je eindstation. NS Efteling actie 2018, via de website van de Spoordeelwinkel boek je t/m een compleet Efteling arrangement. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig. Hoe schaf ik deze voordelige treinkaartjes aan. Ik zie in de reisplanner dat ik moet in- en uitchecken op station Sittard of Roermond als ik overstap van Arriva naar NS.v., ben ik nu goedkoper of duurder uit? Hier klik je het aantal te bestellen treinkaartjes aan en betaal je met iDeal.reizen met korting ns los kaartje

Uw medereiziger moet hiervoor Samenreiskorting op zijn of haar OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. Beste antwoord door Robert B 25 november 2017, 19:33. Om (maximaal 3) andere personen met je mee te kunnen laten reizen met korting hoef je zelf nooit iets te doen, behalve een abonnement hebben natuurlijk. Reis voordelig met een, nS -abonnementhouder. 40 korting op een dagretour.

Praxis korting zaterdag 2 mei, Ns 40 procent korting student, Next direct korting,

Je kunt geld terug bij vertraging claimen bij de vervoerder bij wie je vertraging had. Nu moet je nog uit- en inchecken op station Heerlen. Vanaf 11 december 2016 stap je.25 uur in station Sittard over van Arriva naar. Kan je bij de kaartautomaten van klasse wisselen? Reis je op saldo op een traject waar enkel de trein van Arriva rijdt, dan betaal je het regionale Limburg tarief. Winter Efteling, inclusief vervoer en toegangskaartje. Deze kan zowel online als op het treinstation gekocht worden. Nee, een abonnement van Arriva is alleen geldig bij Arriva.


Sitemap