Main Page Sitemap

Natalis kraampakket kortingscode


natalis kraampakket kortingscode

Ze zijn links- en rechtshandig en huidvriendelijk. Afmetingen: 80 x 180 cm.05. Aan de hand van de inhoud van het basic, uitgebreide of het luxe pakket van Natalis. Natalis heeft speciaal een voordelig kraampakket samengesteld. Onderlegger 60 x 90 cm, de onderlegger 60 x 90 wordt als eerste bij de bevalling gebruikt. Verpakking is per 5 stuks. In het pakket zit alleen wat u echt nodig heeft. Het inlegverband beschikt over een zeer sterk absorberend vermogen. Het Natalis inlegverband wordt aanbevolen voor de eerste momenten direct na de bevalling. Er zitten 12 stuks in én pak.

Er zitten 10 handschoenen in én pak. Niet meer en niet minder. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Het merk is onder andere leverancier van diverse zorgverzekeraars, maar de pakketten zijn ook online verkrijgbaar. Er zit 50 gram watten in het pak. Bekijk bijvoorbeeld het pakket basis, het pakket uitgebreid of het pakket luxe. Het inlegverband moet regelmatig worden verwisseld. Na het wassen zijn de handen vrij van bacterin. Navelklem, de steriele blauwe navelklem is gemaakt van hard plastic en is voorzien van een veiligheidspal. Hieronder treft u een uitleg aan van de producten die u vindt in het kraampakket.

natalis kraampakket kortingscode

Dennisdeal kortingscode, Lightbrands kortingscodes,


Sitemap