Main Page Sitemap

Korting afgestudeerd ns


korting afgestudeerd ns

je Studentenreisproduct. Wat kan ik doen om toch de 40 korting te ontvangen? Afgelopen week ben ik terug gekomen uit het buitenland. Om de pijn te verzachten heeft NS een cadeau voor.

Mocht dat niet lukken, dan neem ik aan dat een moderator van dit forum u daarbij zal helpen. Gratis Dal Voordeel abonnement, vraag nu je gratis Dal Voordeel abonnement aan. En hoe kan ik mijn saldo van mijn oude OV kaart terug krijgen? Je reist dan met 40 korting buiten de spits. Het kantoor van DUO kan ook niets voor mij doen. Ons aanbod, ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement. Ik vind het vreemd dat er een stopdatum gehanteerd wordt, terwijl ik toen nog recht had op een studentenreisproduct en ook een OV vergoeding ontving. Dit artikel is geschreven in samenwerking met. Dan krijg je 50 korting op een ander NS-jaarabonnement dat wél bij je past.


Sitemap