Main Page Sitemap

Rederij wolthuis kortingscode


rederij wolthuis kortingscode

schip de Jeronimus Bosch. Janssingel, de rondvaarten worden gehouden van mei t/m september. Geniet ook van het zicht op de Maasdorpen Bokhoven, Ammerzoden en Well. Rederij Wolthuis verzorgt al 40 jaar rondvaarten en varende feesten in de omgeving van. Rederij Wolthuis verzorgt al 40 jaar rondvaarten, dagtochten en feesten op de Bossche wateren. Koop gemakkelijk je tickets! In juni t/m augustus op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

De Maas is zonder twijfel én van de mooiste rivieren van Nederland. Rondvaart Heusden met rederij Wolthuis in Den Bosch leent zich ook goed voor een vriendinnendag en familiedag. Met Rederij Wolthuis vaar je per boot langs de oude vestingwallen en verschillende bastions zoals de Citadel en de oude Dwangburcht uit de 17e eeuw. S-Hertogenbosch heeft zoveel mooie plekken die per boot weer van een ander aanzicht te zien zijn. Laat u verrassen door een bijzondere dag op én van onze schepen. Hierna vaar je over de Maas langs verschillende plaatsen zoals: Bokhoven, Ammerzoden en Well.

Robbshop nl kortingscode, My jewellery kortingscode september 2018, 24-drukwerk.nl kortingscode, De kortingscode heeft het maximum aantal gebruikers overschreden,

Langs de oevers schitteren historische dorpjes als parels in het groen. Het kan zelfs worden gecombineerd met een overheerlijk diner. In Heusden krijgt iedereen ruim de tijd om van boort te gaan en de vismarkt, de haven en de Sint-Catharinakerk te verkennen. Bij het dorpje Engelen vaar je een sluis. Rederij Wolthuis Den korting phantasialand winter Bosch voor al uw rondvaarten en varende feesten. Bezoek daar de vismarkt, de haven en ontdek de historische parels van het stadje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Historie en plezier komen samen. Van een ontspannen dagtocht Heusden over de Maas tot privé- en bedrijfsfeesten. Aankomst Heusden: 13:00 uur, vertrek Heusden: 15:00 uur, aankomst 's-Hertogenbosch: 17:00 uur.

Gratis kortingscode ps4, 123installatieshop kortingscode, Kwik fit apk kortingscode,


Sitemap