Main Page Sitemap

Korting kaartje2go geboorte


korting kaartje2go geboorte

geen verrassing zijn, want zelf ontvang of verstuur je vast ook regelmatig een kaartje. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Kaarten versturen kan overigens tot s avonds 20:00 uur. In dat geval is het in de mobiele applicatie mogelijk om niet alleen toegang te krijgen tot je orderhistorie, maar ook tot bijvoorbeeld je adresboek, je kalender evenals de lijst met artikelen waarin je bent genteresseerd. Met de mobiele applicatie van Greetz wordt het mogelijk gemaakt om in een handomdraai de meest persoonlijke en originele verrassingen te realiseren. Trouwen, ga je trouwen? Heb je even geen reden, dan kun je altijd nog zomaar een kaartje sturen.

Korting kaartje2go geboorte
korting kaartje2go geboorte

Kies er bijvoorbeeld voor om een kaartje te versturen, verras je geliefde met een boekt bloemen of stuur een helium ballon voor een verjaardag of een andere gebeurtenis. Want dat is het idee: bij ons maak jij met veel plezier en gemak de mooiste kaarten.

Xlmoto kortingscode
Walibi kortingscode
T mobile groep 5 euro korting
Tendenz kortingsbonnen

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het merendeel van de geschenken die zijn terug te vinden in het assortiment van Greetz gepersonaliseerd zijn. Ontwerp en verstuur zelf de mooiste kerstkaarten met onze handige kaartmaker. Ook dat is uiteraard een mogelijkheid. Zo zijn we nu bijvoorbeeld al weer druk bezig met onze kerstkaarten. Allereerst van harte gefeliciteerd! Het gemak van een kaartje versturen is nog nooit zo groot geweest. Greetz maakt het voor haar klanten mogelijk om hun bestelling op verschillende manieren te betalen.


Sitemap