Main Page Sitemap

Kortingscode villa thalia


kortingscode villa thalia

uitgebreid uit eten in een chique restaurant en vervolgens een avondje uit. Eten 6 Service 6 Decor 6 Een 4-uur durende avond met show en eten. Zoal kwaliteit als kwantiteit was het niet best. Tijdens de avond nog 3 x bezoek gehad van de eigenaar en de zus van Marlies om te checken of het echt nog wel goed ging. Goed op smaak en gewoon lekker. Kortom het was een leuke show alleen eten liet te wensen over. Door zeer alert optreden van manlief, de eigenaar van Club Thalia en een aanwezig verpleegkundige kon de ambulance gelukkig weer worden afgebeld. Gemiddelde cijfer 6 /10.

Daarna kwam een asperge soep wat wel makkelijk weg te krijgen was, alleen het geroosterd witte boterham zag er wat zielig uit. Alles had weg van een nachtclub in new york. De optredens en de 360-graden projecties zorgen ervoor dat er steeds iets te beleven. Het hoofdgerecht (kabeljauw in preisaus met een stukje viscake) kon me niet bekoren.

Laatst gegetenOudsteHoogste cijferLaagste cijferStemmen 14/14 recensies, gemiddelde cijfer 8,5 /10, eten 8, service 8, decor. De eerste uitgaanslocatie in Nederland met 360 graden projecties en doorlopend entertainment. Dit is iets anders dan 'uit eten gaan Villa Thalia is echt een avond uit. Gina Gemiddelde cijfer 6,5 /10 Eten 6 Service 7 Decor 7 Hoewel het eten lekker was klopt het niet bij de opgeklopte verwachtingen een 2 sterren diner te krijgen. Bijzonderheden, dieetwensen, volgt u of én van uw gasten een dieet of is er sprake van een voedselallergie? Wederom erg flauw van smaak. Hoewel de vis goed gegaard was, had het iets lafjes. Met 3 personen ben je 225 kwijt, veel teveel voor wat er geboden wordt.

Winterbanden.nl kortingscode, Hema kortingscode invoeren, Vitaminen.nl kortingscode, Ter horst van geel kortingscode,


Sitemap