Main Page Sitemap

Kasteeltuinen arcen openingstijden


kasteeltuinen arcen openingstijden

Limburg. Tickets zijn niet geldig tijdens Elfia op 22 en 23 september en tijdens avondopenstellingen op 6 juli, 21 juli en 12 t/m 20 oktober. De Boer, 13 augustus 2018 Alleen kunstweekend in kasteeltuinen Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Het was alweer jaren geleden dat ik er geweest was. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, om gepersonaliseerde advertenties en content op onze websites te tonen en om interactie via social media mogelijk te maken. Elk seizoen heeft zijn charme.

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. Kasteeltuinen Arcen is momenteel gesloten. Wij zijn van 5 november 2018 tot en met gesloten. Wij openen onze poorten weer voor het publiek opp zaterdag. Bekijk hier de entreeprijzen voor.

De combi tuin en kunst was erg leuk, vooral omdat je de kunst overal tegen kon komen. Kenmerken van Kasteeltuinen Arcen, gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Senioren, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Wandelroutes, Tuinen. In de verschillende wereldtuinen maak je een reis langs allerlei werelddelen. Er zijn ook kleinere tuinen zoals de Italiaanse tuin, de Japanse tuin, de Moes- en Groentetuin. Arcen nabij het pittoreske, arcen. Leuk voor kinderen, ga op avontuur in de Bergtuin! Vanwege de sfeermarkten in, arcen kan het op 18 en 25 juli en op 1, 8, 15 en 22 augustus vanaf de middag drukker als gebruikelijk zijn op onze parkeerplaats. Alles viel een beetje tegen deze dag. Bloemenjongen, 27 augustus 2018 Stel tuinen van arcen Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod warm mooi en verrassende hoekjes.Lemmen, 22 augustus 2018 Groep Prachtige tuinen Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod met vrienden uit het westen van het. Vinden het zeker voor herhaling vatbaar! Langenboom (0 beoordelingen) Dier en Tuin De Hinde in Langenboom is ontstaan in 1988 als kinderboerderij. En dan heb je ook nog de Top Tien Tuin en de Vier Tinten Tuin.

32 hectare park vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel. Ook hebben we genoten van een heerlijke lunch en de tentoonstelling mechanische muziek van vroeger. Op elke plek ontdek je weer iets anders moois! Rosarium, een weelderige wereld van rozen.


Sitemap