Main Page Sitemap

65 plus korting bus


65 plus korting bus

saldo of een geschikt reisproduct. Senioren kunnen van een hele reeks voordelen genieten. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo reist. Thomas Cook Travel Shop kan u bij ons terecht voor kwaliteitsreizen tegen de juiste prijs. Voordelen voor de trein, bus, huren, telefoon. Voorzie trouwens maar voldoende tijd voor je bezoekje aan onze drankenhandel, want hier ga je met plezier alle rekken af op zoek naar jouw favoriete drankje. Wij helpen we u graag bij het maken van de beste keuze voor uw vakantie. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. Groepsreizen, een dagje Amsterdam met het voetbalteam? Een klantenkaart van drankenhandel Drankenpaleis Plus aanvragen, loont echt de moeite.

65 Plus, kaart Aanvragen OV-chipkaart - Kinderen, 65 - plus en groepen OV-chipkaart - Ik ben 65 jaar of ouder of word Plus, senioren vakanties en ouderen reizen

65 plus korting bus
65 plus korting bus

Zie ook, online een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen, instaptarief en basistarief. De kortingen lopen zo erg snel. We organiseren vliegreizen en busreizen voor jong en oud, steeds met Nederlandstalige begeleiding. Geen extra kaartje in je nu-al-uitpuilende portefeuille trouwens, want hier zoeken we je gegevens gewoon op naam. De korting geldt voor het basistarief en het instaptarief. Kijk dan in het, helpcentrum (klik hier). Bij sommige vervoerders hebben kinderen namelijk geen eigen OV-chipkaart nodig en kunnen ze gratis meereizen. Verificatie code, neem contact met ons op via e-mail als u vragen hebt.

Dataio kortingscode
Promiss korting


Sitemap