Main Page Sitemap

Kortingscode hermitage amsterdam


kortingscode hermitage amsterdam

maken ze op speelse wijze kennis met de collectie en de Russische cultuur. In het stijlvolle café-restaurant Neva is het fijn lunchen. Voor kinderen is er een speurtocht verkrijgbaar. Hierdoor is een bezoek aan het museum iedere keer weer anders! Een dependance in Amsterdam was dus best een logische keuze. Van oudsher wordt er in de Hermitage in Sint-Petersburg veel aandacht geschonken aan kinderen. Het hart van de Hermitage wordt gevormd door het Winterpaleis, een prachtig wit gebouw aan de rivier de Neva. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot.

324 jaar lang was Amstelhof een tehuis voor ouderen, opgericht door de Diaconie. Zodra er weer aanbiedingen en/of kortingen zijn voor Hermitage Amsterdam kun je deze op terugvinden.

Libelle kortingscode
Kortingscode bestcamp
Pyroshopping kortingscode 2017

Geplaats op donderdag Op het online platform van e-Kortingscode vind je dagelijks de laatste kortingscodes en acties van populaire maar kleine bijzondere webwinkels. Korting en aanbiedingen Hermitage Amsterdam, er zijn momenteel geen aanbiedingen en kortingen bij ons bekend voor Hermitage Amsterdam. Parkeren Hermitage Amsterdam, neem eens de museumboot naar de Hermitage. Kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang. In Amsterdam, aan de Amstel, staat echter een officile dependance van het wereldberoemde Russische museum. TOP, dEAL, ontvang je Hermitage tickets direct op je smartphone! De Russische Hermitage is een staatsmuseum met een indrukwekkende kunstcollectie. Omdat er achter veel kunstwerken een lang verhaal zit, is het mogelijk om op vertoon van je entreebewijs een gratis rondleiding te volgen. Kijk dan eens naar de teken- en schildercursussen die de Hermitage organiseert. Neem ook een kijkje in de oude keuken en de regentessenkamer uit de tijd dat de Hermitage nog een verzorgingstehuis voor oude vrouwen was.kortingscode hermitage amsterdam

In de Hermitage, midden.
Hermitage Amsterdam Tot de twintigste eeuw was de Hermitage nog een invloedrijke kerkzaal in de stad Amsterdam, namelijk de op n na grootste van de stad.
De zaal droeg in 1953 de naam Amstelhof.


Sitemap