Main Page Sitemap

Waar krijg je korting met cjp pas


waar krijg je korting met cjp pas

daar niets mee, terwijl ze wel een tekentablet van 800 bij CoolBlue besteld heeft. Lees verder, nieuwsbrief, we maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Ik heb mijn CJP - pas voor 2 jaar afgesloten, mijn kortingscode van de Cultuurkaart gebruikt en als welkomstcadeau voor korting gekozen. Als je wel gebruik maakt van de CJP - pas bij bijvoorbeeld internetbestellingen, dan heb je de pas zo terugverdiend. Mijn pas kostte 23,50 voor 2 jaar en ik haal dat er makkelijk uit. CJP - pas besteld. Dit was bij de theatervoorstellingen toch mooi 5,- korting per ticket. Natuurlijk kun je alleen maar betalen bij aangesloten bedrijven! Deel het met jouw vrienden en connecties!

Ik zal dit lijstje updaten als er veranderingen zijn, maar als dat niet recent gebeurd is en je zeker wilt weten dat je korting hebt, kun je het beste de winkel nog even intypen in de zoekbalk op de website van CJP. Welk tegoed staat er op de cultuurkaart? Voor tieners en jongeren die nog op de middelbare school zitten, is. De korting in de winkels is niet geldig in combinatie met andere kortingen, tenzij anders vermeld. Zeker met de cashback-acties bij Mediamarkt, Coolblue, C A en O'moda zal ik nog veel gaan besparen. . Betalen met de cultuurkaart, betalen kan ook met de cultuurkaart (wanneer hier nog een tegoed opstaat).

Bikester.nl Coupons 2 Coupon Codes for September 2018waar krijg je korting met cjp pas

Af en toe zijn er winacties, waarbij je kans maakt op bijvoorbeeld kaartjes voor een festival. Cjp.nl, nadat je ingelogd bent. Bij de mobiele provider BEN krijg je met je CJP pas 20 extra data. Alle merken (A-Z topmerken 50 lastminute, stefano Keizers, geen tot. Het bedrag wat je terug krijgt, komt bij je account te staan en kun je op die manier ook terug laten storten op je rekening. CJP - pas moeten hebben? Zo was ik ook. Dit kun je zien op de site, wanneer je daar inlogt met je pasnummer en wachtwoord en vervolgens drukt op 'Mijn Budget' kun je je saldo checken! Deze pas kost 17,50 per jaar, maar als je de pas voor 2 jaar afsluit is het goedkoper. De korting wordt over het gehele betaalde bedrag berekend en komt dan terug, het gaat niet in je winkelwagentje eraf. CJP - pas in mijn bezit. Dit kun je bestellen via / cjp.

Filter op datum, stad of naam check de korting van jouw bios, theater, musical, museum, winkel of festival. Lees hier hoe je je cultuurkaart kunt gebruiken en bij welke winkels, bioscopen en andere bedrijven je de cultuurpas van, cJP kunt gebruiken! Wat is een cultuurkaart? De cultuurkaart is een persoonlijke pas met een magneetstrip.

Ing korting op musea, Ns dagretour 40 korting,


Sitemap