Main Page Sitemap

Kortingsbon kook bergen op zoom prijzen


kortingsbon kook bergen op zoom prijzen

Klim dan ook nog de rode route Emotion met een hoogte van 12 tot 16 meter. Ook kun je hier makkelijk een upgrade toe voegen. Hierdoor kan iedereen zelfstandig klimmen. Voor het volwassene bos heb je een minimale reikhoogte van.60m nodig. Reserveren, om zeker te zijn van een startmoment adviseren we je van tevoren online te reserveren. Plus is ideaal voor een diner voor twee en kleinere groepen. Voor, tijdens of na het klimmen kun je een drankje nemen of een lekkere snack. Blijf op de hoogte van onze acties! Het nagerecht kunt u zelf samenstellen bij het uitgebreide buffet. Tijdens de feestdagen hanteren wij aangepaste prijzen.

Het is soms wel even slikken als je hoog tussen de boomtoppen staat, maar wees niet bang! Ook houden onze professionele instructeurs toezicht en bieden je hulp waar nodig. Upgrades, om je klimuitje compleet te maken is het heel eenvoudig om een upgrade toe te voegen aan je online reservering. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Klimmers, wandelaars en fietsers, alles vind je daar!

Ook vanuit Antwerpen is Klimbos Brabantse Wal goed te bereiken. Prijzen all you can eat* Vrijdag t/m Zondag. U hoeft dus niet zelf langs het buffet te lopen. Plus Bergen op Zoom, grote Markt 26 4611 NT Bergen op Zoom, telefoon.

Actie kortingsbon appelhoes, Keuze kortingsbon praxis, Vijvervriend actie kortingsbon, Game mania kortingsbon online tv,


Sitemap