Main Page Sitemap

Tickets phantasialand korting


tickets phantasialand korting

editie. Ook voor op maakt gemaakte arrangementen moet je in Brühl zijn! De attracties garanderen pure actie en pret! Shows Arrangementen, prachtige shows vervolledigen het aanbod in dit themapark, waaronder Spirit of Light en het bijhorende vuurwerk.tickets phantasialand korting

Door het gebruik van onze website verklaart u zich ermee akkoord dat wij deze cookies.
Tot 50 korting op Phantasialand tickets voor oktober 2018 Vertrek met korting naar Phantasialand!
Mis geen enkele aanbieding meer dankzij Momenteel zijn.
Ontvang 10,- korting op Phantasialand tickets.

Tickets Prijzen, phantasialand tickets zijn beschikbaar vanaf 29 euro per persoon. Normale tickets kosten ongeveer 45, en via de anwb betaal je ongeveer. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen dan weer gratis binnen.

Heel Phantasialand is gedecoreerd en verlicht met duizenden lampjes om deze wondermooie winterdroom voor de hele familie compleet te maken. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m In de winter verenigt Phantasialand winterse hoogtepunten tot een winter-event van wereldklasse. Andere publiekstrekkers van Phantasialand zijn de attracties Maus au Chocolat, een unieke interactieve 3D attractie waarbij je muizen moet verjagen, Hotel Tartuff, Chiapas en Tolocan. Zo kan je vaak ook een citytripje plannen. Als afsluiter van jullie winterdag in Phantasialand zal een groots vuurwerkspektakel de donkere hemel verlichten boven het winterse decor van het nostalgische Berlin. Yes, of course, it has express pass. Vanuit Brussel of Antwerpen ben je op 2 uurtjes aan het pretpark. Hier beleeft de hele familie een fantastische rit zowel voor- als achteruit! Zo beleef je in de high-speed-achtbaan Taron tegelijkertijd vier wereldrecords en ongekende attractiepret. In het Deep in Africa gedeelte kun je muziek maken op traditionele Afrikaanse trommels of meedoen met Afrikaanse dansers. Om je een idee te geven: vanuit Hasselt doe je er minder dan 1,5 uur over. Maar ook juist voor kleine kinderen is het aanbod meer dan voldoende met bijvoorbeeld verschillende draaimolens, zweefmolens, een monorail en een mini reuzenrad.

Tickets phantasialand korting
tickets phantasialand korting


Sitemap