Main Page Sitemap

Bonte wever aanbieding zwemmen


bonte wever aanbieding zwemmen

en tijdens grote evenementen. Tarief 56,50 arrangementen zijn niet geldig op fee. Lees meer, slechts 18,50.p. De Bonte Wever biedt diverse arrangementen waarbij een bezoek aan het zwem- en saunaparadijs, de bowling of de schoonheidssalon gecombineerd kan worden met een overheerlijk diner. Zwemmen, bowlen, dineren en meer. (7-uurs arrangement toegang het zwem- en saunaparadijs en het fitnesscentrum. All-in Dagje De Bonte Wever Extra.

Maar naast het golfslagbad, de wildwaterkreek en de glijbaan, valt er nog veel meer te beleven.
U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten).
De kids spetteren er lekker op los in het peuterbad.

Lees meer, all-in 49,50.p. Spelen in de Kidsjungle, heerlijk dineren in het Steakhouse. Voorwaarden, reserveren op basis van beschikbaarheid. All-in Dagje De Bonte Wever Luxe.

Body world amsterdam aanbieding, Kortingsbon zwemmen heijderbos,

Lees meer, all-in 59,50.p. Zwemmen, bowlen, lunchen, dineren en nog veel meer! Geldig voor 1 kind 4 t/m 12 jaar. Aan u de keus! Data - niet geldig op zondagen. Deze aanbieding is verlopen. Bekijk de veelgestelde vragen, de Bonte Wever, neem contact op met De Bonte Wever voor een vraag over een onderwerp als: Beschikbaarheid. Kopen of inwisselen van cadeaukaarten, werking van de website, problemen met downloaden/printen.

Zwem- en saunaparadijs - De Bonte Wever
De Bonte Wever Assen
Dagarrangementen zwemparadijs - De Bonte Wever
De Bonte Wever Assen Aanbieding Dagje De Bonte Wever (4
Openingstijden & Tarieven zwem


Sitemap