Main Page Sitemap

De kortingscode heeft het maximum aantal gebruikers overschreden


de kortingscode heeft het maximum aantal gebruikers overschreden

combinatie met andere acties. Een andere gebruiker moet zich afmelden om de software te kunnen gebruiken. Kies de gewenste leveringswijze en klik op "Volgende". Licentie heeft het maximale aantal gebruikers overschreden, details, in dit artikel wordt beschreven hoe u de licentie kunt oplossen die het maximale aantal gebruikersfouten heeft overschreden. Voor elke Google-service, of deze nu sitegebaseerd of gebruikergebaseerd is, geldt een limiet voor het aantal gebruikers dat u kunt maken wanneer u zich aanmeldt voor die service. U kunt ook het aantal licenties voor een gratis service verminderen als u die niet meer nodig heeft. Klik op "Naar de kassa". De fout treedt alleen op als meer dan én gebruiker met dezelfde licentiesleutel de software tegelijkertijd opent en de fout verwijdert die de andere gebruiker nodig heeft om de software te sluiten. Gebruikers moeten een licentie krijgen om de service te kunnen gebruiken. Hoe kunnen we dit verbeteren?

G Suite met het jaarmodel Als u G Suite gebruikt met het jaarmodel, kan het aantal gebruikers dat u kunt maken worden beperkt als u het automatisch toewijzen van licenties inschakelt. Ga naar de homepage. De app is nu no mooier, beter, sneller, slimmer en verslavender.

Opmerking: Als u een gebruiker verwijdert, kan het 24 uur duren voordat de kortingscode ten kate shop licentie van die gebruiker vrijkomt en kan worden toegewezen aan een andere gebruiker. U kunt de software op meer dan het gelicentieerde aantal pc's laten installeren, maar alleen het gelicentieerde aantal gebruikers kan de software op elk gewenst moment openen. Zie, gebruikergebaseerde licenties toewijzen voor meer informatie. U kunt handmatig licenties toewijzen aan individuele gebruikers, een geüploade lijst met gebruikers of een hele organisatie-eenheid. Gebruikers in uw account die geen licentie hebben voor de geselecteerde service (en eventuele nieuwe gebruikers die u later toevoegt krijgen dan een licentie voor die service. Ga naar de winkelwagen.


Sitemap