Main Page Sitemap

Tuinidee brabanthallen 2018 korting


tuinidee brabanthallen 2018 korting

over de beurs TuinIdee, bijvoorbeeld het adres en locatie, openingstijden, ticket en kaartverkoop, wat je er kunt beleven en hoe het programma eruit ziet en hoe je TuinIdee 2019 kunt bereiken. Zondag 24 februari:.00.00 uur. Of loop bijvoorbeeld eens door een van de vele inspiratie- en voorbeeldtuinen die zijn aangelegd. In 5 stappen een volledig nieuwe, hippe tuin. Met superveel activiteiten, én onze eigen Tom. Reserveer nu vast kaarten met 4,50 vroegboekkorting. Gezinstuin, bezoekers die hun tuin zien als verlengstuk van hun woonkamer, komen bij TuinIdee uitgebreid aan hun trekken met onder andere groene sfeermakers, interieuritems en complete buitenkeukens. Bezoeken TuinIdee, de tuinbeurs TuinIdee wordt georganiseerd in de Brabanthallen in Den Bosch.

Ontvang nu 50 korting bij NS via. TuinIdee 's-Hertogenbosch In de gezellige Brabanthallen te 's Hertogenbosch vind je het jaarlijk terugkerende evenement Tuinidee. Deze beurs is speciaal. TuinIdee 2018, 22 t/m 25 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

Je kunt op TuinIdee ook prima terecht wanneer je op zoek bent naar tuindecoratie, terrasmeubelen, streekproducten, tuinonderhoud en planten. Zo zijn er op TuinIdee ook tal van voorbeeld- en showtuinen waar je tijdens je bezoek aan de beurs met eigen ogen kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Home » TuinIdee, last update:, wat is er nou lekkerder dan genieten van je eigen tuin en lekker buiten zijn? Ook vind je er alles om de tuin compleet in te richten. . De eerste verrassing is de entree: een nieuwe, indrukwekkende hal ter grootte van anderhalf voetbalveld. Honderden exposanten helpen je tijdens TuinIdee in de zoektocht naar je droomtuin. Ontmoet de beste tuinmeesters voor persoonlijk tuinadvies, ontdek trends op het gebied van inrichting en vind de mooiste producten voor bijvoorbeeld de eetbare of kan je de karwei kortingsbonnen inleveren bij praxis exclusieve tuin. Van 22 t/m 25 februari staan de Brabanthallen volledig in het teken van alles wat met tuinen te maken heeft.

65 korting bij ns, Europa park tickets met korting,


Sitemap