Main Page Sitemap

Cjp pas korting pathe thuis


cjp pas korting pathe thuis

voor 15 euro per jaar. Met de CJP Cultuurkaart krijg je korting op cultuur (theater, film, muziek, musicals, exposities, festivals) en op boeken, kleding, de trein, verzekeringen, computers van Apple, xt en nog meer. Activeren van de CJP Cultuurkaart, ga naar de website /activeren. Kijk of je gegevens nog kloppen en geef een machtiging af aan CJP om de 5 euro (eenmalig) van je rekening af te halen. Reizen : bijvoorbeeld korting op Centralbikes, Eyca. Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van. A t/m Z en een keuze maken voor de categorie. Tijd voor CJP om een andere koers te gaan varen door middel van het CKV-project. In 1993 richtte CJP een koepelorganisatie op voor de kaarten voor jongeren: the European Youth Card Association (eyca). Online korting, online cashback, alle merken (A-Z topmerken. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Aangezien we gokken dat jij hier vrij weinig zin in hebt, laten we dat even achterwege. In plaats daarvan vertellen we je wel gewoon dat je bij de grootste filmketen van Nederland terecht kunt voor alle films die je je maar kunt bedenken; van mega obscuur tot Scary Movie-achtige producties. Verder ook bij kappers, juwelierszaken, fotozaken, fietsenwinkels en voetbal. Op datum, altijd korting (geen datum november. Lezen : bijvoorbeeld korting bij AKO, Nacht van de Pozie, xt Theater : bijvoorbeeld korting bij Rotterdamse Schouwburg, Soldaat van Oranje (musical DeLaMar Theater, De Kleine Komedie, Hij gelooft in mij Lifestyle : bijvoorbeeld korting bij Perry Sport, America Today, anwb rijopleiding, Apple Store,. Ook ontvang je vijf keer per jaar het CJP Magazine en zijn er diverse winacties. Weisscher 1992 (ontstaan CJP). Invullen: CJP nummer, je geboortedatum en e-mailadres.

Op datum en een keuze maken voor de maand. Voor 5 euro kun je een nieuwe pas aanschaffen. Met de kaart krijg je korting op cultuur maar ook bij heel veel winkels. Zie je een wit vlak als je een wachtwoord wil aanmaken dan kan dit aan de browserversie liggen, probeer of het met een andere browser wel lukt. Of je nou in Zwolle of Delft woont; deze bioscoopketen is overal. Voer hier je code. Door gebruik te maken van ga je hiermee akkoord). Tot 1996 kreeg CJP subsidie, daarna werd dit stopgezet.

Lijst, topkortingen, lijst, kaart, op boohoo kortingscode augustus categorie, muziek. Er volgde een samenwerking met ABN amro, iedere rekeninghouder kreeg een CJP pas gratis. Zoeken op de website, voor de weergave van de kortingen kun je kiezen voor: Merk en een keuze maken voor de categorie. Het ging in eerste instantie om het promoten van hogere kunsten, maar dat werkte niet helemaal. Voorwaarden: Bij sommige bioscopen is de korting niet geldig op vrij-en zaterdagavonden, op erkende feestdagen en tijdens de kerstvakantie. Is dit mogelijk dan haal je de pas door de betaalautomaat, je hebt geen pincode nodig. Uiteraard krijg je op al deze films korting met je CJP pas. Check om teleurstelling te voorkomen bij jouw bioscoop wanneer de korting geldt. Of je nu naar de nieuwste blockbusters uit Hollywood wil of een zwaar verantwoorde art-house film uit Oezbekistan; het rode pluche van Pathé zit altijd goed. Je kunt niet betalen met de pas in winkels. Cultureel Jongeren Paspoort of CJP wil jonge mensen tot de leeftijd van dertig jaar in contact brengen met cultuur. Je kunt je adres niet wijzigen, adresgegevens zijn aangeleverd door de school.

cjp pas korting pathe thuis

Orchideenhoeve korting anwb
Pyroshopping kortingscode 2017


Sitemap