Main Page Sitemap

Kortingsbon flexa


kortingsbon flexa

en/of kortingen gestapeld worden op hetzelfde artikel. De kortingsbonnen van andere Bouwmarkten dan Praxis, gelden niet op: Baseline artikelen, Praxis cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, diensten van Praxis, De Ruiter dakkapellen, zonnepanelen, bouwdepots, borg- en aanbetalingen, hout-beton combinatie schuttingen, vaste lage prijs artikelen (te herkennen aan het vaste lage prijs logo opruiming, carnavalskleding.nl kortingscode outlet. Praxis behoudt zicht het recht voor deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan. In geval van twijfel is de EAN code doorslaggevend. Lopende aanbiedingen, opruiming, echte kerstbomen, robot- grasmaaiers, Baseline en vaste lage prijs producten. Actievoorwaarden kortingsbonnen van alle bouwmarkten, bij Praxis kun je alle geldige kortingsbonnen van in Nederland gevestigde Bouwmarkten inleveren.

Praxis behoudt zich het recht voor het accepteren van de kortingsbonnen van andere Bouwmarkten onmiddellijk te beindigen zonder verdere vooraankondiging. De geldigheidsduur van de kortingsbon en/of de bestedingsdrempel zijn ook bij Praxis van toepassing.

Kortingsbon lommers lederwaren, Kortingsbon bol 5 euro, Kortingsbon welkoop, Kortingsbon praxis september 2018,

De korting wordt alleen verstrekt indien de (keuze)kortingsbon bij het afrekenen vooraf wordt ingeleverd! Er worden alleen kortingsbonnen geaccepteerd die ook daadwerkelijk bij de uitgevende Bouwmarkten gebruikt kunnen worden. De 20 (keuze)kortingsbon is geldig van 26 november t/m 2 december 2018. Indien je meer stuks van exact dezelfde artikelen koopt, geldt de korting op al deze artikelen. De (keuze)kortingsbonnen zijn niet verkrijgbaar in de winkel, dus neem de bonnen mee naar de winkel/kassa, print de bonnen uit of laat ze scannen vanuit de praxis app. Bij vermoeden van misbruik of frauduleus handelen is Praxis gerechtigd kortingsbonnen niet te accepteren. Je kunt geen Air Miles inwisselen in combinatie met de (keuze)kortingsbon (je kunt natuurlijk wel Air Miles sparen).

Officile Praxis actiecodes kortingsbonnen 2018 Nu geldigkortingsbon flexa


Sitemap