Main Page Sitemap

Ns korting na studeren


ns korting na studeren

reizen tussen je studie en huis of heb je vrienden in andere studentensteden kunnen bezoeken. Je moet ook niet vergeten wanneer jouw abonnement kortingsbon storytel is ingegaan zodat je deze op het juiste moment kan stopzetten. Wacht niet te lang!

De actiecode werkte niet en na telefonisch contact met de, nS blijkt dat zij als stopdatum 23-5 hebben doorgekregen. Beste antwoord door Brian, nS, 15:16, beste Linda196, Welkom op het. Het kantoor van DUO kan ook niets voor mij doen. Ik vind het vreemd dat er een stopdatum gehanteerd wordt, terwijl ik toen nog recht had op een studentenreisproduct en ook een OV vergoeding ontving. Je reist dan een jaar lang met 40 korting in de daluren. Je kunt tot maximaal drie maanden nadat je je Studentenreisproduct hebt ingeleverd het Dal Voordeel abonnement gratis aanvragen of korting krijgen op een ander, nS -abonnement. Zorg er dan voor dat jouw e-mailprogramma de NS altijd als vertrouw markeert.

Unifashion kortingscode, Bonprix korting oktober, Drogisterij.net kortingscode 2018, Bruut kortingscode,

Website bevat gebrekkige informatie, de actiepagina van de NS is aktiesport kortingscode forum gebouwd door goede online marketeers die zeer beknopte informatie hebben toegepast op hun website. Ben jij niet op de hoogte van het automatisch doorlopen van een gratis abonnement? Dan heb je in veel gevallen recht op een gratis daluren abonnement. De actie voor ex-studenten/langstudeerders is uitsluitend bedoeld voor uitgestudeerden (zijn klaar of stoppen met hun studie) en langstudeerders ( studeren langer dan de nominale studieduur 1 jaar) voor wie het Studentenreisproduct vervalt. Je kan gebruik maken van de NS actie om 1 jaar gratis in de daluren met 40 korting te reizen. Deze code is maar drie maanden geldig. En hoe kan ik mijn saldo van mijn oude OV kaart terug krijgen? Pas in de actievoorwaarden is te lezen dat de NS de kosten van het volgende jaar automatisch van jouw bankrekening mogen afschrijven. Op de actiepagina staat overal vermeld dat je een gratis dalurenabonnement kan aanvragen. Het tweede jaar betaal je op dit moment dus 20,- extra ten opzichte van de normale reiziger. Om de pijn te verzachten heeft. Omdat ik in die periode nog wel recht had op een studentenreisproduct, heb ik voor die maanden een OV vergoeding aangevraagd.ns korting na studeren

Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct. Ben je na je studie een eigen bedrijfje gestart?

Gocustomized kortingscode, Voetenzak maxi cosi korting, Lightbrands kortingscodes, Mcdonalds kortingsbonnen pdf,


Sitemap