Main Page Sitemap

Kortingsbon baby's trefpunt


kortingsbon baby's trefpunt

de travelbags kortingscode ics regio Gent. Zie uitnodiging en nieuwsbrief, wijkgezondheidscentrum Botermarkt mag op 13 december de Award van de Valpreventie in ontvangst nemen. Een informatiebeurs voor mensen met een beperking, ouderen, blinden en slechtzienden. Meer info en inschrijven, het veranderforum van de eerstelijnszone Aalst komt regelmatig samen, en dit op 20 november 2018, in januari, op 14 mei, 1 oktober en 17 december 2019.

Meer info, abonneer op Plazzo: Nieuws over zelfzorg in Oost-Vlaanderen. Maar ook om professionelen bewuster te laten samenwerken met mantelzorgers als volwaardige partner in de zorg. . Meer info, het veranderforum van de eerstelijnszone Scheldekracht komt samen op 11 december. Op 25, 26 en gaat de reva- en ziezo beurs door.

Texel kortingsbonnen
Vijvervriend kortingsbonnen
Kinderbestekwinkel kortingsbon
Ibiza style by holly kortingsbon

Op 30 november 2018 opent Poco Loco Nieuw-Gent zijn deuren. Het maakt de ervaringen en verwachtingen van kortingscode verf.nu de verschillende partijen bespreekbaar om zo de zorg goed op elkaar af te stemmen. Info en inschrijving, helpper is een digitale ontmoetingsplaats dat ouderen, personen met een handicap, chronische zieken, drukbezette ouders (onze helppies verbindt met hulpvaardige buurtbewoners (onze helppers). Meer info, het Steunpunt Ouderverstoting organiseert op 15 december 2018 een praatgroep rond ouderverstoting. Wil je erbij zijn? Meer info en inschrijven, het Steunpunt ouderverstoting organiseert op 1 december een Infomoment voor (groot) ouders die geconfronteerd worden met contactbreuk, oudervervreemding en ouderverstoting bij hun kind. De fiche helpt mantelzorgers, zorgvragers en professionele hulpverleners om in gesprek te gaan met elkaar. Activiteit logo, het Vlaams Expertisepunt Mantelzorg is in 2017 opgericht in het kader van het Vlaams Mantelzorgplan om mantelzorgers goed te informeren en ondersteunen.

Plazzo: Nieuws over zelfzorg in Oost-Vlaanderenkortingsbon baby's trefpunt


Sitemap