Main Page Sitemap

Texel kortingsbonnen


texel kortingsbonnen

Leon, Matthijs, Rocky, Malcolm, Roan, Jordy.d. Het resultaat was professioneel! Bijna alle medewerkers van (V)SO De Piramide doen mee aan de landelijke staking van personeel in het primair onderwijs. Peter van der Bor Joey de Groot overleden. We zullen Marcolm enorm missen. Paarse Markt te zien op RTV Discus Op de website van RTV Discus is een item te zien over de Paarse Markt. Mail Bart direct via: Sjaak Boon winnaar 1e Piramide Kennisquiz Op de laatste schooldag voor de Kerstvakantie werd een nieuwe traditie gentroduceerd op het VSO: de VSO Kennisquiz. Isabelle uit V3/4heeft 10 banen gezwommen. Piramide College en Viertaal College geopend! Iedere groep krijgt dinsdag een gastles.

Alle ouders/verzorgers, medewerkers en leerlingen bedankt voor het mooie Kerstfeest. Wij herinneren ons Danny als een vrolijke, spontane jongen, geliefd bij de leerlingen en het team. De middag begon met een interessante rondleiding door de Urban Farming. De leerlingen van het Piramide Podium (ons leerwerkbedrijf) hebben keihard gewerkt om alle kaarten te maken. We houden jullie op de hoogte van de voortgang. Ik zal mij kort voorstellen. Het Piramide College is heel trots op onze docent natuur- en scheikunde Sander Michon. Na het voorlezen heeft de Minister vragen beantwoord van de leerlingen.

Meer informatie over Dance4life is te lezen op de website van Dance4life. Download Persbericht Wil je meer weten, bekijk dan het fotoalbum onderaan dit bericht. Kijk voor alle foto's in het fotoalbum! Van de Efteling tot Engeland en van Pinkpop tot Portugal, Wielewaal maakt het mogelijk. Workshop Verhuizen De school De Piramide gaat in het voorjaar van 2017 verhuizen. Remko heeft vorig schooljaar een belangrijke bijdrage geleverd aan het tot stand komen van het Piramide Podium. Jouw leven in Den Haag in beeld De gemeente Den Haag vervangt binnenkort het beeldmateriaal op de website en heeft de professionele fotograaf Bart van Vliet gevraagd om hiervoor nieuwe fotos te maken. Weer twee kanjers erbij!

Zomervakantie 2018, wat te doen Zwembaden op provincie en plaats op Uit Met


Sitemap