Main Page Sitemap

Parachutespringen teuge korting


parachutespringen teuge korting

eerst Staticline te doen). Tandemsprong groep van 10 of meer 160,-, foto/filmreportage van je tandemsprong* 110,-, handcam opname van je tandemsprong 60,- * De cameraman kan wel een aantal personen in het vliegtuig filmen, maar kan maar met 1 persoon meespringen. Betaling kan ter plekke en bij voorkeur middels PIN. Na die ene sprong kan gekozen worden om alsnog de volledige opleiding af te maken zoals omschreven bij de basis Staticline of AFF opleiding. Elke euro vloeit terug naar het paracentrum en dat zie en merk je aan alles. Ook kan je terecht bij een sportmedisch keuringscentrum die over het algemeen eigen formulieren hanteren. Deze opleiding is eigenlijk een volledige Staticline opleiding met als extraatje 1 AFF sprong om toch een keer de vrijeval te ervaren. Dat mag uiteraard ook, maar er moet wel expliciet in vermeld staan dat het voor parachutespringen. Staticliners krijgen korting op de AFF opleiding (zie prijslijst "AFF na SL opleiding. Pas na het met succes afsluiten van de grondopleiding kan je beginnen met het maken van de sprongen. Het Nationaal Paracentrum Teuge is erkend door en aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL) afdeling Parachutespringen. Tandemsprong maandag t/m vrijdag 175,-, tandemsprong weekend/feestdagen 210,-, foto/filmreportage van je tandemsprong* 110,-, handcam opname van je tandemsprong 60,-, groepskortingen (alleen ma t/m vr tandemsprong groep 5-9 personen 165.

Actie kortingsbon appelhoes, Cewe fotoboek kortingscode 2018, Hellofresh kortingscode proefbox, Winterbanden.nl kortingscode,

Om zelfstandig te mogen springen moet je 16 jaar of ouder zijn. Als je nog een beetje twijfelt of parachutespringen echt iets voor je is, dan kan je op het Nationaal Paracentrum Teuge ook kiezen om in eerste instantie een "1-sprongs" opleiding te doen. Tot 18 jaar heb je bovendien toestemming nodig van je beide ouders of voogd. Na vijf sprongen behaal je een Staticline brevet. Verkrijgbaar aan de balie. De bon is 1 jaar geldig. Cadeaubon voor.000ft.000ft. Om te leren parachutespringen bestaan er twee opleidingprogramma's, de Staticline methode (geen vrijeval) of de AFF methode (vrijeval). Verder moet je uiteraard medisch geschikt zijn om te kunnen parachutespringen. Wil je na het behalen van je staticline brevet doorgaan met springen en gaan vrijevallen dan kun je de AFF opleiding doen. Beide opleidingsvormen starten altijd met een intensieve basis-grondopleiding. Ook bij een 1-sprongs opleiding wordt eerst de volledige grondopleiding doorlopen.

Flinders kortingscode - BesteKortingscodeparachutespringen teuge korting

Alensa korting
Eleshop kortingscode


Sitemap