Main Page Sitemap

Korting kinepolis den bosch


korting kinepolis den bosch

11 jaar. Tickets voor deze evenementen zijn te koop op de website van Kinepolis. Vragen over de deal? Bijvoorbeeld voor de 3D-actiefilm Skyscraper op woensdag 11 juli, onder het genot van bier en hamburgers voor 1 euro. Ook kun je via Dagpas bij een aantal andere Kinepolis bioscopen voor 8,40 naar de film volgens deze deal op Pepper. Let op: Bij de Kleuterbios moet iedere bezoeker in het bezit zijn van een geldig ticket, ook kinderen t/m 2 jaar, omdat dit event speciaal gericht is op jonge kinderen.

De bioscopen van Kinepolis zijn maximaal gastgericht door hun vriendelijke, goed genformeerde en professioneel getrainde medewerkers, perfect beeld en geluid en optimaal comfort, waardoor ieder bioscoopbezoek tot een ware belevenis wordt gemaakt. Niet geldig tijdens de herfstvakantie (13 t/m 21 oktober). Er zijn verschillende kortingstarieven, deze variren soms per locatie. Ze bekijken tussen 25 juni en 31 juli als volwassene voor 7,50 euro een reguliere film. Reserveren: geen reservering nodig, exclusief 3D bril, toeslagen voor lange films, 3D, Laser Ultra, Dolby Atmos of Cosy Seats. Bel: of WhatsApp met. Op veler verzoek is Bohemian Rhapsody vanaf komende speelweek vaker in onze Laser ultra zaal te zien!

Matten online kortingscode, Bonprix kortingscode mei, Fotoophout.nl kortingscode, Modstrom kortingscode,

Jurassic World: Fallen Kingdom, Hereditary, Ocean's 8 en Incredibles. Je kunt nu bij Social Deal een bioscoopkaartje voor maar 7,99 kopen voor de Kinepolis in Den Bosch. Ga bijvoorbeeld naar Venom, A star is born, Wad f Incredibles. Sluit je gratis aan en ontdek Kinepolis Den Bosch voor een onverslaanbare prijs. Naast anne frank museum korting de films en evenementen krijgen bezoekers op de openingsavond van Kinepolis Den Bosch de kans een echte ster te zijn: er is namelijk een beperkt aantal kaarten te koop voor de feestelijke première van de nieuwe spektakelfilm Redbad op 25 juni.

Korting kinepolis den bosch
korting kinepolis den bosch

Misleidende reclame korting, Hoeveel korting met efteling abonnement,


Sitemap