Main Page Sitemap

Kortingscode zalando bij aankoop 50 euro


kortingscode zalando bij aankoop 50 euro

zijn. Terugbetalingen Elke terugbetaling zal automatisch gebeuren op de rekening die u heeft gebruikt voor de betaling. U kunt hiervoor gebruik maken van het bijgevoe gde modelformulier voor herroeping (art. Pak deze korting, geldig t/m november 2018, sneakers voor het hele gezin bestel je tijdelijk met korting tot. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is reken. Pak deze korting, geldig t/m november 2018, bestel adidas sneakers met korting tot. Plak de code bij uw betaling. Daarnaast vind je er veel inspiratie en leuke artikelen met nieuws over schoenen, tassen en accessoires. Als u geen toegang heeft tot een printer, of als u problemen heeft om het terugzendetiket te downloaden of als u een nieuw terugzendetiket nodig heeft, kan u contact opnemen met onze klantendienst om een terugzendetiket te vragen (u vindt de contactgegevens hierna). Geldig t/m november 2018, uitverkoop bij Omoda: pak tot 70 korting.

4.2, kortingsbonnen kunnen slechts énmaal worden verzilverd in het kader van een bestelling, en enkel binnen de gepreciseerde periode. Gelieve te noteren dat een minimale aankoopwaarde kan zijn vereist voor het gebruik van kortingsbonnen. November 2018 Ontvang een gratis tas bij een bestelling Pak deze korting Deze aanbieding is geldig op geselecteerde artikelen.

6.5 Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, in overeenstemming met artikel 9, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen geen kosten in rekening worden gebracht voor deze terugbetaling. 6.7 Enkel indien u het terugzendetiket gebruikt dat door ons werd voorzien voor de verzending vanuit het land waarin de levering is gebeurd, zullen we de terugzendkosten dragen. De vermelde prijzen zijn definitieve en totale prijzen, BTW inbegrepen. U kan dit document ook downloaden en archiveren als pdf door hier te klikken. Download PDF, algemene voorwaarden voor online bestellingen. We behouden ons het recht voor om bepaalde betalingsmethoden niet te aanvaarden voor een specifieke bestelling en te verwijzen naar andere betaalmethodes. Deze kortingscodes van Omoda heb je gemist! Indien de artikelen niet binnen deze verzendtijd aankomen, zullen wij u de verzendkost terugbetalen.

Indien u een kortingsbon wilt verzilveren, zal u uw promotiecode moeten invullen gedurende het bestelproces, en meer in het bijzonder wanneer u uw betaalmethode kiest, alvorens u overgaat tot betaling. Klik hierop om het kortingscodeveld te openen. Onderaan zie je namelijk staan: Wil je een Omoda-cadeaubon of kortingscode verzilveren? Kortingscodes voor webwinkels zoals Omoda Geldig t/m november 2018 Boohoo kortingscode: 50 korting op alles tijdens black friday Pak deze codezbzf De korting wordt automatisch toegevoegd. Het conventioneel herroepingsrecht kan niet worden gebruikt met betrekking tot cadeaubonnen. 5.2 Cadeaubonnen en tegoeden kan u enkel gebruiken vr u uw bestelling afrondt.

Libris.nl kortingscode
Pc score kortingscode


Sitemap