Main Page Sitemap

Fluisterboot giethoorn korting


fluisterboot giethoorn korting

of vriendenuitje biedt dit dagje uit echt voor ieder wat wils. Frederiksoord, in een bosrijke omgeving, waar het landschap mede is gevormd door de Maatschappij van Weldadigheid. In het decor van het oogstrelende Nationaal Park Weerribben-Wieden aan de rand van het idyllische dorp Giethoorn vindt u aan het water Hotel Restaurant zooplus de kortingscode De Jonge. Het hotel heeft een rustiek, romantisch karakter met een streekeigen gastvrijheid. Giethoorn van toen, museumboerderij t Olde Maat Uus laat zien hoe de afgelopen 100 jaar werd gewoond en gewerkt in Giethoorn, compleet met grutterswinkel, vissershuisje, tjaskermolen en hooiberg. Toeslag vrijdag- en zaterdagnacht:. Klik hier om online te reserveren.

Mediamarkt kortingsdagen, 50 euro korting mobiel.nl,

Reserveringskosten:.50 per boeking. Heerlijk genieten van de mooie omgeving in Giethoorn, terwijl de kinderen kunnen spelen en op zn tijd kunnen meegenieten. De tocht start bij Bezoekerscentrum De Wieden. 1 uur 15,- 2 uur 30,- 3 uur 45,- 4 uur 60,- per dag 75,- 3-5 pers. . De boot is énvoudig te besturen en wordt aangedreven met een vrijwel geruisloze elektromotor. Informatie, vanaf 30,-, ontspannend heen en Inspannend terug arrangement kortingscode bol.com black friday - super familieuitje - Cijfer 8,5. Even tijd dus om bij te praten met elkaar en een gezellig dagje uit.

Beleef dit mooie dorp vanaf het water met een fluisterbootje. Beleef een unieke dag in het prachtige Giethoorn. Te lopen na het broedseizoen, dat eindigt op 24 mei.


Sitemap