Main Page Sitemap

Korting bokrijkabonnement 2018


korting bokrijkabonnement 2018

de Wijers kreeg een opwaardering. Er komen ook twee nieuwe uitkijkpunten, waarvan én met eset kortingsbon bijzondere erfgoedwaarde en binnen de muren van het Openluchtmuseum. Het Openluchtmuseum van Bokrijk komt door de ingreep ook visueel dichter bij het fietsroutenetwerk te liggen en kan zo op meer bezoekers rekenen. Het innovatieve design van het fietspad zorgt voor een unieke waterbeleving in dit bijzondere natuurgebied, centraal gelegen in Limburg.

Gezinnig kortingscode
Chase fashion kortingscode
Wijnvoordeel kortingscode 2018

Zo krijg je vanop het fietspad Fietsen door het Water een schitterende 360 blik én zicht op het Openluchtmuseum. Zo kan er zich in de oeverzone een meer natuurlijke vegetatie ontwikkelen die kansen biedt voor Europees beschermde amfibien en watervogels. Dan zorgt Bobos Indoor met 12 overdekte attracties voor urenlang speelplezier! De dijken worden verlaagd zodat de omgeving aanvoelt als én grote vijver. De gekapte bomen krijgen bovendien een nieuw leven als zitbanken voor het domein. Het pretpark heeft ook 20 attracties buiten zoals de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen.korting bokrijkabonnement 2018

Bokrijkabonnement geniet je van onbeperkte toegang tot Bokrijk en je ontvangt ook heel wat voordelen bij partners zoals De Zoo, Plopsa.
Een vraag over het Openluchtmuseum, parkeergelegenheid of eten en drinken?

Empaza kortingscode, Ici paris kortingscode november 2018, Stromma kortingscode,


Sitemap