Main Page Sitemap

Ns ov chipkaart korting


ns ov chipkaart korting

met Sentire de reguliere reiskosten (op saldo) maar betalen een verlaagd instaptarief van 1,20 (het reguliere instaptarief is 4,00). Vervolgens kun je het product ophalen bij een van de 1200 automaten in het land. Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van. Netabonnement Particulier Maand Met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel Nederland. De gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Barendrecht bieden 65-plussers in 2017 gratis. Bovendien reis je doordeweeks met 40 korting buiten de spits. Daarnaast heeft Syntus af en toe senseo melkopschuimer korting nog andere interessante acties. OV - chipkaart aanvragen. Vind een verkoopautomaat bij jou in de buurt. Bestellen bij Connexxion via (gebruikelijke belkosten). Dan reis je altijd met een korting van.

Uw kaart is direct actief en u kunt reizen met. NS in de 2e klas mits u saldo op uw kaart heeft gezet. OV - chipkaart van uw nichtje staat een abonnement dat bij het in- en uitchecken herkend wordt. Als wordt ingecheckt op een tijdstip waarop zij met korting reist, dan wordt bij het uitchecken automatisch de prijs met korting berekend. Houd dan uw, oV - chipkaart voor de kaartlezer bij een, nS -automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart.

Hiswa met korting, Korting drouwenerzand attractiepark, Dominos kortingscode deventer, Kortingscode stingleren,

Heeft u een anonieme chipkaart dan kan dit niet. Tegen een kleine vergoeding van 12,50 per jaar mag je van deze regeling gebruik maken. Trein Dal Voordeel Met een Dal Voordeel abonnement reis je met 40 korting in de trein bij alle treinvervoerders tijdens de daluren en in het weekend. Dit product is 1 jaar geldig. Of moet ik een hele nieuwe kaart aanvragen icon, beste antwoord door Thom 2 augustus 2016, 22:37, als het een persoonlijke chipkaart is, kunt u er binnen een half uur een dalvoordeelabonnement opzetten en meteen met 40 procent korting reizen.

Kortingscode philips webshop, Keukenhof korting airmiles, Dippiedoe korting anwb, Kortingscode feyenoord fanshop,


Sitemap