Main Page Sitemap

Daluren korting


daluren korting

of stempel op een spaarkaart en krijgt men voor een volle spaarkaart het artikel gratis. Over cookies en hoe u deze kunt uitschakelen. Kenmerken Kortingsproduct Een jaar geldig Geldig op de bussen van Hermes en Arriva in Noord-Brabant en regio Eindhoven Geldig in de daluren (ma-vr vanaf.00 uur en in het weekend en op nationale feestdagen de gehele dag) Extra voordeel in combinatie met leeftijdskorting Gegevens worden. OV-chipkaartproducten, productgegevens, soort product: Kortingsproduct, soort OV-Chipkaart: Persoonlijk? Product geeft 40 korting in de bussen van Hermes en Arriva tijdens de daluren in het gebied pizza piazza kortingscode van de provincie Noord-Brabant en in het gebied van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (Zuidoost-Brabant). Voorwaarden, op Dalkorting Noord-Brabant zijn de productvoorwaarden van toepassing. . Korting wordt berekend over de gehele ritprijs, het basistarief en het kilometertarief bij zowel vol- als (leeftijds-)reductietarief. Wanneer dit geldt bij een grotere afname ineens, wordt dit 'staffelkorting' genoemd. Korting op sommige of alle producten bij afname van een combinatie van producten.

Vaak wordt er maar én exemplaar tegelijk geveild, maar heeft de veiling een vaste duur, bijvoorbeeld een aantal minuten of uren en begint er daarna gelijk weer een veiling voor het volgende exemplaar. Dit komt bijvoorbeeld voor bij koffie en maaltijden in de horeca. In Brabant ontvangen jongeren van 12 t/m 18 jaar ook 34 leeftijdskorting als zij reizen met een persoonlijke OV-chipkaart.

Ad nl korting
Louis nl kortingscode
Foto kortingscode hema

Bezoek merkpagina (1 van 1 een van de populairste kortingsbonnen die wij u in het verleden hebben aangeboden was goed voor maar liefst 25 korting! Betalingskorting is korting die wordt verleend wanneer een klant binnen een gestelde termijn betaalt. Anders krijgt u niet de korting van 60,4). Korting voor houders van een kortingabonnement. Kinderen (4 t/m 11 koningsdag korting h&m jr) 11,95, jongeren (12 t/m 18 jr) 11,95 65 11,95 * zijn verplichte velden, reis met 40 korting in de daluren! Dalkorting Noord-Brabant geldt in de Breng-bussen van lijn 99 alleen bij een reis tussen Uden. (Als u binnenkort 65 wordt, raden wij u aan om het product na uw verjaardag te laden. Het busabonnement geeft alleen recht op dalkorting als de reis begint binnen de daluren.

daluren korting


Sitemap