Main Page Sitemap

Kortingskaarten kerstfair haarzuilen


kortingskaarten kerstfair haarzuilen

holland Pass, u-Pas, vereniging Rembrandt, iCOM. Uw kortingskaart is niet geldig tijdens speciale activiteiten en evenementen (voor de Museumkaart kan er een extra toeslag gelden). Parkeerplaats B: Maarsseveense Plassen, adres voor uw navigatiesysteem: Herenweg 53, Maarssen.kortingskaarten kerstfair haarzuilen

Ongeveer 500 bezoekers hingen een wensster in de boom met bijzondere en soms ontroerende wensen. Een verrukkelijk dagje uit in de mooiste tijd van het jaar. Al 21 jaar een unieke kerstbeleving in sprookjessferen!

Dierentuin rhenen kortingskaarten, Sauna soesterberg kortingskaarten, Trein kortingskaarten, Madurodam kortingskaarten,

Het is dus vanaf donderdag 23 november t/m zondag 26 november 2017 niet langer mogelijk trein korting spits om bij Kasteel de Haar te parkeren. Wandelen langs de sfeervolle, verwarmde stands met de mooiste brocante, antiquiteiten, sieraden, outdoorkleding, kerstcadeaus en de heerlijkste wijnen en delicatessen. Museumkaart gratis, een entreebewijs voor het kasteel geeft ook toegang tot het park. Wij hebben twee pendelparkeerplaatsen: Parkeerplaats A: Haarrijnse Plassen, adres voor uw navigatiesysteem: De Heldinnenlaan Utrecht. De reistijd met de bus tussen de pendelparkeerplaats en Kasteel de Haar is tussen de 10 en 20 minuten. Genieten van de winterse sfeer van Anton Pieck, in de lommerrijke tuinen van Kasteel de Haar. Voor activiteiten of tentoonstellingen kan een extra toeslag van toepassing zijn.


Sitemap