Main Page Sitemap

Websa kortingsbon


websa kortingsbon

deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan. Daarom controleren wij elke actiecode, voordat deze goedgekeurd en geplaatst wordt. Het komt uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer. Alle kortingsbonnen kunnen slechts én keer worden gebruikt. De korting wordt alleen verstrekt indien de (keuze)kortingsbon bij het afrekenen vooraf wordt ingeleverd! Praxis behoudt zich het recht voor het accepteren van de kortingsbonnen van andere Bouwmarkten onmiddellijk te beindigen zonder verdere vooraankondiging.

Gratis member worden, kortingscode member worden is vanzelfsprekend helemaal gratis. Korting vanaf een bepaald orderbedrag (bijv. . De (keuze)kortingsbon is niet geldig op lokale afprijzingen in de vestigingen met de van/voor stickers. De mogelijkheden als Kortingscode member worden steeds uitgebreider. .

Lopende aanbiedingen, opruiming, echte kerstbomen, robot- grasmaaiers, Baseline en vaste lage prijs producten. De (keuze)kortingsbon is niet geldig op: levende kerstbomen, lopende aanbiedingen, Baseline artikelen, Praxis cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, diensten van Praxis, ontwerp je eigen behang en rolgordijn, De Ruiter dakkapellen, zonnepanelen, bouwdepots, borg- en aanbetalingen, hout-beton combinatie schuttingen, vaste lage prijs artikelen (te herkennen aan het vaste. Ook worden ze veelal anders genoemd. 10 korting op bestellingen vanaf 100,-). Is het prijsvoordeel van de Praxis promotie gunstiger, dan geldt de Praxis promotieprijs. Indien je meer stuks van exact dezelfde artikelen koopt, geldt de korting op al deze artikelen. Voor de kortingsbonnen van andere Bouwmarkten dan Praxis, gelden de actievoorwaarden van Praxis. Er bestaan simpelweg niet meer kortingscodes voor de desbetreffende webshop.


Sitemap