Main Page Sitemap

40 korting op ov chipkaart


40 korting op ov chipkaart

: 40 korting.00 en in de spitsuren (middag/avond reizen op saldo, samenreiskorting en dergelijke (sinds 1 augustus 2011 niet meer verkrijgbaar, wel nog te verlengen per jaar) Keuzedag:.00 en middagspits, in juli en augustus ook voor.00 de hele dag. De anonieme OV-chipkaart is een handige kaart waarmee u eenvoudig anoniem kunt reizen op saldo met het openbaar vervoer. De meeste vervoerders verwijzen tegenwoordig naar voor de aanschaf van een persoonlijke chipkaart, bij NS is een persoonlijke chipkaart echter inbegrepen bij de jaarabonnementen. Zet de vervoerder een bus in, dan kan voor het tarief van de vervoerder met die bus worden gereisd. In 2002 werden voor het eerst poortjes getest bij. Men kan bijvoorbeeld een treinreis onderbreken, een busreis maken en daarna de treinreis voortzetten. Soms echter moet hij op het overstappunt door poortjes lopen.

Saldo opladen bewerken Saldo opladen kan op de volgende manieren: Online 10, 20, 30, 40 of 50 euro saldo bestellen en betalen via en vervolgens opladen bij een OV-chipkaart-oplaadautomaat of NS-kaartjesautomaat. Op bepaalde verbindingen geldt een maximumtarief (aftoppen waarbij het reisbedrag nooit hoger wordt dan het bepaalde bedrag.

Eastpak tas korting
Voetbalschoenen outlet korting

Wordt er binnen 60 minuten in- en weer uitgecheckt, dan betaalt men niets. De meest in het oog springende proeven waren die met. Wat kan ik met deze website? Te veel afgeschreven reissaldo wordt gerestitueerd in de volgende situatie: Vergeten uit te checken bij een kaartlezer. In- en uitchecken bewerken Reizigers worden in overstapzones met uniforme bebording begeleid in het maken van een overstap tussen trein- en/of kortingsbon van noord diervoeders metrovervoerders. U betaalt veilig en vertrouwd via Ideal, Paypal, creditcard, etc. Klik dan op de Meer info knop achter een abonnement om naar de webshop te gaan van de verkoper van dit abonnement. Ook bij het overstappen van de ene treinvervoerder naar de andere ontstaat in sommige gevallen een nieuwe reis. Een zakelijke OV-chipkaart, bijvoorbeeld de NS Business Card en Mobility Card. Zet er dus niet teveel geld. Het te veel betaalde kan bij het spoorbedrijf worden teruggevraagd.

Afhankelijk van het abonnement dat op de OV-chipkaart staat kan dit een kaartje met korting of vrij reizen voor het Nederlandse traject zijn. Dit is echter niet nodig als men vervolgens alsnog in een andere bus stapt, omdat daar het basis-/opstaptarief dan niet meer van de kaart wordt afgeschreven. Op is een motie van de SP in de Tweede Kamer aangenomen, die stelt dat te veel betaald saldo door reizigers die zijn vergeten uit te checken, ten goede moet komen aan investeringen in beter openbaar vervoer.


Sitemap