Main Page Sitemap

Ov chipkaart meereizen met korting


ov chipkaart meereizen met korting

krijg je zeven dagkaarten 2e klas cadeau, deze worden Keuzedagkaarten genoemd. Bij nieuwe persoonlijke kaarten ter vervanging van een vervallen kaart met een dergelijk product is activeren helemaal niet nodig. Het systeem berekent dan wat de reis heeft gekost en welk saldo op de kaart overblijft en toont dit op het beeldschermpje. Die kunnen wij vanwege de privacywetgeving helaas niet nogmaals aan je verstrekken. Als je geen reisrecht meer hebt en je studentenreisproduct niet stopzet, bouw je bij DUO een schuld op van 97,- per halve maand!

Stel je vraag, of geef je suggestie of klacht snel en gemakkelijk door via de OV -chipkaart Klantenservice of online via het contactformulier.
Met het studentenreisproduct kunt u gratis of met korting reizen met het openbaar vervoer.
U kunt kiezen voor een week- of weekendabonnement.
Ov -chipkaart kwijt, kapot of verlopen.

Kortingscode elf make up setting spray, Chillyhilversum korting, Kortingsbon croy nijmegen,

Reist uw medereiziger alleen verder? Dan kun je het aanvraagformulier alsnog bestellen via 40 korting op ov chipkaart /aanvragen. Maak dan gebruik van de link op de inlogpagina om jouw inloggegevens nogmaals te ontvangen. Check je spambox en markeer de afzender eenmalig als veilig. Maar ook kun je er als je geen gebruik meer maakt van je studentenreisproduct er salod of andere abonnementen op laden.


Sitemap