Main Page Sitemap

Vlindertuin kwadendamme openingstijden


vlindertuin kwadendamme openingstijden

adres voor een super spannend kinderfeestje of schoolreis. Van Stegosaurus tot de gigantische Tyrannosaurus rex. De zomer is weer in het land. De Natuurschool, in Berkenhof Natuurschool kun je je ontpoppen tot een echte natuurkenner. Dieren vasthouden in de Natuurklas, in Berkenhof Tropical Zoo bekijk je niet alleen de mooiste dieren, je ontpopt je tot ware natuurkenner! Op een donkere dag kan het lijken of er weinig vlinders zijn, maar ze houden zich dan meer schuil/stil tussen en onder de bladeren als bescherming tegen de regen. Tip: er zijn veel spelletjes met water en zand, dus neem voor de zekerheid extra kleding mee! Klik hier voor alle mogelijkheden.

vlindertuin kwadendamme openingstijdenvlindertuin kwadendamme openingstijden

Openingstijden 2018: Bekijk hier de jaarkalender 2018 Bekijk hier de jaarkalender 2019 Groepen vanaf 25 personen ook op andere tijden mogelijk na reservering.
Wij zijn niet meer uitsluitend een vlindertuin.
Vlinders zijn onderdeel geworden van de gehele dierencollectie en spelen niet meer de hoofdrol.
Ook zijn vlinders het meest actief op zonnige dagen.

Thermen houten openingstijden
Zandsculpturen garderen openingstijden 2017
Kasteeltuinen arcen openingstijden

Graag presenteren wij u ons Kerst programma 2018. Vlinders zijn onderdeel geworden van de gehele dierencollectie en spelen niet meer de hoofdrol. Speuren tussen dino's en fossielen, beleef een ondergrondse tocht in de fossielenmijn, met mammoeten en sabeltandtijgers van vroeger. In de mini-jungle van, berkenhof Tropical Zoo loopt, slingert en vliegt van alles rond! Voor het negende jaar organiseert het Land van anwb de verkiezing voor het Leukste uitje van Nederland en het Leukste uitje van de provincie. De kindjes kunnen heerlijk ravotten in de indoor Kids jungle en het Buitenspeelbos. Leuk om te weten: Berkenhof Tropical Zoo is al jaren op rij gekroond tot de allerleukste anwb dagattractie van Zeeland. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Met een beetje geluk mag je hem zelfs vasthouden! Van toekans tot gifkikkers in de meest spectaculaire kleuren. Heerlijk eten, dieren bewonderen en de kinderen kunnen naar hartenlust spelen.

De leukste attractie van Zeeland!vlindertuin kwadendamme openingstijden


Sitemap