Main Page Sitemap

Korting pathe student


korting pathe student

je een student? Dan kun je op vertoon van je collegekaart of CJP-pas minimaal 15 korting krijgen. Je hebt voor deze korting geen kortingscode nodig, maar krijgt de korting op vertoon van je studenten- of CJP-kaart. Pathe, korting, cJP en voor Studenten - Ontdek Deze Super Acties Je krijgt. Pathe korting op je film ticket als je student bent Of een CJP pas hebt. Voor de studentenkorting hoef je alleen je studentenpas te laten zien. De korting is alleen geldig op vertoon van een geldige studentenkaart, CJP-pas en legitimatiebewijs. De korting is alleen geldig van maandag tot en met donderdag op het standaardtarief. De korting is niet geldig op feestdagen, in de kerstvakantie en bij speciale evenementen.

Korting pathe student
korting pathe student

Kortingscode tui.nl
Cewe kortingscode
Wokcentre almelo kortingsbon
Ov chipkaart 40 korting afgestudeerd

Met een sanadome vouchercode ontvang je direct korting op je online. Bespaar direct met geldige Flinders kortingscodes van. Als deze kortingscode voor Inpromoshop geldig is, kan je dit altijd terug vinden. Met de kracht van ons ledencollectief zorgen wij voor besparing op aankopen bij diverse online shops. Hieronder staan de geschikte materialen op een rijtje. Bij de vestiging in Tilburg is dit niet zo, maar je krijgt wel korting als student en als zestigplusser. Robby has a radio transmitter in his garden shed from where he contacts the Dutch resistance in London. However, karwei 25 procent korting Robby is with them on the beach and the Germans have followed the group who are about to escape by sea. Vergeet dan niet om je aan te melden voor de gratis nieuwsbrief van Inpromoshop! Exclusief104 x gebruikt deze week.

Path é korting 10 op films met onze kortingsbon Path é kortingscode korting - november 2018 Zo pak je korting op de bioscoop


Sitemap