Main Page Sitemap

Diamondsbyme kortingscode


diamondsbyme kortingscode

van .14 ct: van 850,- voor 640. Het kortingsbedrag moet in 1 keer gebruikt worden (er blijft geen saldo op de code staan). Groeibriljant solitair hanger 18 krt wit- of geelgoud, gezet met briljant geslepen diamant met een totaalgewicht van .14 ct: van 610,- voor 460. Deze ring heb ik nog een beetje aangepast, ik heb namelijk gekozen voor een wat groter diamantje met een wat hoger karaat en mijn ring is volledig gemaakt van witgoud in plaats van geelgoud. Deze actie is niet geldig.c.m. In deze nieuwe shop kun je namelijk naast ringen ook korting glasmuseum leerdam oorbellen en hangers ontwerpen.

diamondsbyme kortingscode

Kortingscodes op t, kortingscodes op t zijn altijd slechts 1 keer geldig per persoon en per bestelling, diamond Point is niet verplicht uit te leveren indien 1 of meerdere kortingscodes niet conform actievoorwaarden worden gebruikt. Enter vqfit Coupon in the Promotional Code Box.

De kortingscode is geldig tot 1 jaar na uitgifte. Sieraden uit de Outlet zijn alleen via onze webshop verkrijgbaar en niet in onze shops. Niet inwisselbaar voor contanten, reparaties, fournituren of een Diamond Point cadeaukaart 1 voucher per transactie, niet geldig op reeds gemaakte bestellingen. Eenmalig besteedbaar t/m 31 december 2018. Heel toevallig werd ik een aantal weken geleden benaderd door DiamondsByMe, een online shop waarbij je de mogelijkheid hebt om een uniek sieraad pyroshopping kortingscode 2017 zelf te ontwerpen. Als je gaat trouwen moet je een aantal dingen regelen, waaronder een ring. Kom langs in én van onze shops om de collectie te bekijken. Op die manier is je sieraad uniek en daarnaast ook helemaal naar je eigen smaak.

Festive offers - 20 korting, in de webshop van Diamond Point geldt op geselecteerde aanbod 20 korting. Naast dat het simpel werkt, is het ook nog eens heel erg leuk om te doen. De actie is geldig van 21 t/m 26 november 2018. De mogelijkheid om de kleur van  de steen en de grootte aan te passen, je kunt kiezen tussen verschillende edelmetalen en kleuren en kun je de ring laten graveren. Indien u een het sieraad retourneert welke met deze kortingscode is aangekocht, ontvangt u een nieuwe kortingsocde.


Sitemap