Main Page Sitemap

Skipas korting


skipas korting

van het seizoen is de paashaas aanwezig in Ski amadé. Mayrhofen, daar profiteer jij van mee. Vanaf 2 dagen geldt de Zillertaler Superskipass (geldig in alle skigebieden in Zillertal, incl. Super snelle service, maar je kan ze ns kaartje met studentenkorting nog steeds oline bestellen. Dat moet natuurlijk ook gefinancierd worden en is dan ook aan de skipastarieven te merken.

Sauna barendrecht korting
Korting bij manfield

Ben 15 december 2011 16:38, inderdaad net te laat. Laatste blog berichten, het moment om te boeken Oktober is hét ultieme moment om jouw wintersportvakantie voor seizoen 2015/2016 vast te leggen. De skipas is in de meeste gevallen inclusief. Bovendien zijn er tot het einde van het seizoen veel aantrekkelijke evenementen en aanbiedingen voor gezinnen in alle Ski amadé plaatsen. En dat in een snel tempo en zonder te wachten! Meer, niek september 19,2015.

Het moment om te boeken Oktober is hét ultieme moment om jouw wintersportvakantie voor seizoen 2015/2016 vast te leggen. Bij de diverse hotelsites en touroperators is nog voldoende voorraad én je profiteert nog net van aantrekkelijke vroegboekkortingen. Tijd even de moeite om naar te kijken als je met kids op wintersport gaat, vanaf 18 maart. Iedereen die nog van plan is om dit seizoen minilaal 5 dagen in PdS te gaan skien kan een skipas met 10 online aankopen tot 4 december via. Doe er je voordeel mee.


Sitemap