Main Page Sitemap

Be-slank kortingscode


be-slank kortingscode

slanker blijft is veel moeilijker. Je moet je "kachel" brandende houden, je lichaam moet aan het werk blijven, anders denkt je lichaam. Nog steeds geen weegschaal gekocht. Drink 1,5 liter water of Slimpie-ranja per dag, en ik eet ook gewoon af en toe een patatje of chinees.

Be-slank kortingscode
be-slank kortingscode

Dieet Pro Ervaringen 2018 - Dieet Ervaringenbe-slank kortingscode

Het klopt dat je soms een week niet afvalt, maar dan moet je gewoon door blijven gaan en niet opgeven, dan val je de volgende week wel weer. Ik heb alweer 3 nieuwe potten gekocht en daarna ga ik proberen iets af te bouwen. Ben in die 10 dgn met 4x uit eten maar 600 gram aangekomen. Eigenlijk at ik voorheen overdag te weinig, en als ik dan tegen de avond thuis kwam en het nog even duurde voor we gingen eten, ging het mis. Ik meng mijn shakes ook met Optimel, erg lekker. Ben nu bijna 2 weken bezig en bijna 5 kilo kwijt. Vond het echt heel goed vol te houden, maar dat heb ik al eens eerder geschreven. Toen ik in juni begon was ik 75 kg en weeg nu.

Farfallina kortingscode
Dominos nl kortingscode


Sitemap