Main Page Sitemap

Treinkaartjes aanbieding kruidvat


treinkaartjes aanbieding kruidvat

naar Scheveningen T/m 31 mei bestelt u bij de Spoordeelwinkel goedkope treinkaartjes naar Scheveningen een lunch bij strandcafé Blue Lagoon. Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia in de reisperiode van 22 januari t/m 25 februari 2018. Looptijd actie: 11 november 2013 t/m 24 november 2013 Prijs: 17,50 Geldig: 11 november 2013 t/m 2 februari 2014 Aantal personen: 1 volwassene en 2 kinderen (4 t/m 11 jaar) Inclusief traktatie: nee Treinvervoerder: Alle treinvervoerders Link: NS dagkaartactie hema Opmerking: t/m 3 jaar mogen. Ideaal te combineren met een stedentrip binnen Nederland, een transfer naar het vliegveld of een bezoek aan familie/vrienden. De OV dagkaart van kruidvat is geldig in alle treinen, bussen, trams en metros. Samenvatting Kruidvat Treinkaartje, betreft: NS Dagkaart voor het weekend, verkoop: Via Kruidvat winkels / website. T/m 31 augustus 2018 te bestellen en te gebruiken t/m 31 december 2018. De Earlybirdtickets zijn voor de vervoerders op verschillende periodes verkrijgbaar. NS Dagkaart/Dagretour actie In de meeste gevallen bestaan de aanbiedingen uit goedkope NS dagkaarten/dagretours, waarmee u naar uw favoriete stad kunt reizen. T/m 30 november bestelt u voor 19 een NS dagretour geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

treinkaartjes aanbieding kruidvat

Iens aanbieding hilversum
Dierentuin artis aanbieding

Deze zijn te koop vanaf 10 november 2014 t/m 23 november 2014. Boek nu en reis december, januari en februari 2019 voor 20 met de zalando kortingscodes augustus 2018 trein naar Antwerpen. Uw gebruikersgegevens aanpassen of wijzigen, voor veel van deze aanbiedingen geldt OpOp of zolang de voorraad strekt. De treinkaartjes zelf zijn niet te koop maar in de winkels van AH koopt u een couponcode die u thuis op internet kunt verzilveren voor een treinkaartje door ze uit te printen. Houd er wel rekening mee dat er in de nacht op veel trajecten nauwelijks treinen rijden. Vers, biologisch, gezond, hip en ontzettend lekker. Je kunt het treinkaartje niet gebruiken op feestdagen die niet in het weekend vallen. Reis je met kinderen? Wil je geen toeslag betalen? NS Dagkaart acties, kruidvat dagkaart actie, vanaf 3 t/m 22 februari heeft Kruidvat weer treinkaartjes in de aanbieding die te gebruiken zijn vanaf 7 februari t/m Het gaat hierbij om een én persoons ns dagkaart die 13,99 kost en alleen geldig is op zaterdag.

Goedkope treinkaartjes in 2018 Goedkoop treinkaartje nodig? Alleen bij Intercity Direct (de opvolger van de Fyra) tussen Schiphol en Rotterdam en bij de Duitse hogesnelheidstrein ICE dien je een toeslag te betalen. Ga bijvoorbeeld eens naar de dierentuin, een pretpark, familie of lekker uitwaaien op het strand. Houdt er rekening mee dat de NS Groepstickets geldig zijn in de daluren en in het weekend de hele dag. Het betreft hier een chip en stempelkaart ineen. Bij de Kruidvat treinkaartjes zijn er geen beperkingen qua tijdstip.


Sitemap