Main Page Sitemap

Tastea kortingsbon


tastea kortingsbon

nog niet goed of het ook echt effect heeft. In de ochtend had ik niet gelijk trek in de tastea, dus ik begon met normale thee. Aangezien ik de afgelopen maand examens had, heb ik meer last van acne dan gewoonlijk (stress!) dus is het effect nu lastig in te schatten. Tijd voor een vette detox: slechte stoffen uit mijn lijf en de goede erin. Het is geen fijngemalen poeder, maar het bestaat uit prachtige theeblaadjes en bloemetjes die mooi opzwellen in heet water. Het merk en wat het uitstraalt spreekt me al meteen aan, dus ik zeg. Qua smaak raad ik je wel aan het infuser netje te gebruiken en de thee daarop te leggen.p.v. De beker heeft een handig zeefje zodat je geen losse thee meer in je mond krijgt. De thee zou ervoor zorgen dat je haar en nagels steviger worden en ook de huidelasticiteit zou verbeteren.

Tastea kortingsbon
tastea kortingsbon

De Detox Morning bevat onder andere thene waardoor deze thee je aan een goed begin van de dag kan helpen. Laat de thee even afkoelen of voeg een scheut koud water toe. De belofte dat deze thee de onrustige huid zou kalmeren en oneffenheden zou verminderen heeft me overtuigd! Ik drink s ochtends en s avonds sowieso eerst altijd een kop thee, dus dit was makkelijk inpassen in mijn normale ritueel. Flink geschud met een half open dopHet kokende water spoot uit de beker en ik heb mijn hand goed verbrand. Detox thee die ik 30 dagen lang test.

Kortingscode, van Tastea mag ik een kortingscode weggeven, zodat mijn volgers het ook kunnen proberen. Ik kreeg de kans een thee voor jullie te testen en mocht zelf een smaakje 70 korting merkkleding kiezen. Ik ben een echte theedrinker en test dolgraag nieuwe theesmaken, -soorten en -merken uit. Meer kruidig dan de Morning Tea en door de warme smaak (onder andere gecreerd door sinaasappelschil en mandarijn) doet hij me aan een lekkere winterthee denken. Dit werkt rustgevend en dat merkte ik ook echt.tastea kortingsbon

Hoe heb ik het ervaren? Inclusief een hele fijne kortingscode voor mijn. Onlangs kreeg ik een pakketje toegestuurd van. P.s.: onderaan dit artikel vind je een unieke kortingscode terug die.


Sitemap