Main Page Sitemap

65 plus korting met de bus


65 plus korting met de bus

haltes: Gravensteen, Graslei-Korenlei, Museumsite, Sint-Pietersabdij, Sint-Baafskathedraal en Veldstraat. Maak gebruik van de gratis parkeerzones Park Ride aan de rand van de stad en kom met het openbaar vervoer naar het museum. Artikel Shops, mugwerende Kleding Shop, kleding die beschermt tegen zon (UV muggen, teken, bloedzuigers en andere insekten. Contacteer ons via. Niet geldig op de treindienst Arnhem Doetinchem. Gratis gratis - gratis met, kids Vrij van NS - Railrunner 34 korting op saldo, de leeftijdskorting geldt niet bij. JoHo donateurs en abonnees (zichtbaar nadat je inlogt de kortingen voor abonnees donateurs zijn gemiddeld 10-30.

Resultaten van 8 zoekmachines!
De OV-chipkaart is een elektronische betaalpas met nfc-chip (tot eind 2008 rfid-chip) voor het openbaar vervoer in Nederland.
Kinderen jonger dan 4 jaar.
Ik ben 65 jaar of ouder of word binnenkort 65 jaar.
Wat moet ik doen om met korting te kunnen reizen?

Kortingscode 123lens, Kortingsbon carwash hengelo, Kortingscode wagaparts, Kortingscode abonnement blijdorp 2018,

Schoolvakanties 10:00 - 18:00, feestdagen :00 - 18:00. Bij de uitvoering van onze dienstverlening is ons privacy statement van toepassing. Lijn 57 Nijmegen-Kranenburg.v. Kijk op voor kortingsabonnementen voor de trein. Informeer bij je vervoerder naar reisproducten met groepskorting. Op het einde van de Tolhuislaan sla je links af naar de Krommewal en vervolg je weg op de Ottogracht. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. Kortingsgroep: Korting voor JoHo donateurs vanaf 15 Mannen Price: 65,00 Korting voor JoHo donateurs vanaf 15 Price: 67,00 Korting voor JoHo donateurs vanaf 15 Price: 67,00 Korting voor JoHo donateurs vanaf 15 Price: 42,00 Korting voor JoHo donateurs vanaf 15 Price: 80,00 Korting voor JoHo. Ook onze geschenkenafdeling is een echte aanrader. Zondagmatinee, inwoners van Gent hebben gratis toegang op zondag tussen 10:00 en 13:00 en tijdens de Gentse Feesten.


Sitemap