Main Page Sitemap

Korting sanadome 2018


korting sanadome 2018

(normaal 103,-.p.). Op deze pagina vind je dan ook alle Sanadome kortingen die er zijn! Na een behandeling heeft je innerlijke- en uiterlijke mens een flinke boost gekregen. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. Adem het vredige karakter van de omgeving in en kom lekker tot rust. Voorwaarden, de aanbieding geldt tot en met 24 december 2018. Gratis luxe badslippers, gebruik van een badjas, relax Massage van 25 minuten of Thalgo basis facial van 25 minuten. ICS Dagentree, prijs: 25,- per persoon (normaal 32,50.p.).

korting sanadome 2018

Omdat wij begrijpen dat jij niet altijd tijd (of zin) hebt om het internet af te speuren op zoek naar alle acties en aanbiedingen voor Sanadome doen wij dat voor. Op m plaatsen wij namelijk álle Sanadome kortingen! In Nijmegen bevind je je op een mooie plek langs de Waal, ook zie je er het én en ander terug van de Romeinse tijd door de bijzondere historie van de stad. Ook kun je overnachten in Scandic Sanadome, het is naast een wellnesscomplex ook een hotel. Kortom, genoeg te doen en te beleven. ICS maakt gebruik van cookies, deze cookies worden gebruikt om de website te analyseren, te verbeteren en om advertenties voor u relevant te houden. Over wat voor een websites hebben wij het nu?

Eccellente.nl kortingscode
Bungalows nl kortingscode
Pyroshopping kortingscode 2017

Je hebt er 106 kamers met ruime kamers, een balkon en uitzicht op de fontein. Disclaimer, kaarthouders van International Card Services BV (ICS) kunnen bij Sanadome met hun ICS Card een arrangement, dag- of avondentree kopen, hierbij ontvangen zij een korting op het gebruikelijke tarief. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Sanadome lijdt. Sanadome is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Op reeds gemaakte boekingen en bestelde toegangskaarten wordt geen restitutie verleend. Je kunt hierbij denken aan massage body-, beauty-, anti-aging- en reuma behandelingen. Sanadome biedt u als ICS Card-houder korting op verschillende arrangementen en losse toegangskaarten: ICS Hotelarrangement, een overnachting in een luxe 4-sterren hotelkamer met uitgebreid ontbijtbuffet 2 dagen toegang tot korting hummbee de Thermen 2 dagen toegang tot fitness in Sanasport Health Club.

Kortingscode postcodeloterij agenda, Kortingsbon equiday, Korting glasmuseum leerdam, Ov chipkaart 65 korting aanvragen,


Sitemap