Main Page Sitemap

De scheg deventer korting


de scheg deventer korting

glijbanen, schommels, kabelbaan, educatief Poolstation en meer voor kinderen tot en met twaalf jaar. Schaats een rondje met familie en vrienden, ga voor de snelste tijd of doe mee aan én van de leuke activiteiten. Schaatsplezier, voor iedere schaatser ligt het ijs in De Scheg er mooi bij. Al met al kunnen we secrid slim wallet korting zeggen dat we zeer tevreden van tafel gingen en zeker nog een keer terug willen komen. Alle activiteiten 400-meterbaan, iJsplein: 30 x 60 meter ijsvloer. En dan is er ook nog het kleine IJspleintje voor een potje ijshockey! Het schaatsseizoen is weer in volle gang!

Activiteiten: De Scheg in Overijssel organiseert ook activiteiten op het ijs voor iedere leeftijdsgroep. Schaats de winter in bij De Scheg in Deventer! Krijg de schaatstechniek onder de knie tijdens de schaatslessen of kom voor een dagje uit met familie of vrienden gezellig recreatief schaatsen op Kunstijsbaan De Scheg. Schaatsschool: schaatsers van elk niveau leren hier beter schaatsen. Kinderen kunnen zich uitleven in speeltuin. Rondjes rijden met z'n allen.de scheg deventer korting

Belevingscentrum, de, scheg met 45 korting.
Kom een dagje spelen, zwemmen en schaatsen in, deventer.
De hele dag waterpret in het zwemparadijs, spelen in het speelparadijs en schaatsen op de ijsbaan.
32 korting, de, scheg.
Via Actievandedag nu 32 korting op een dagje toegang, de, scheg incl.

24-drukwerk.nl kortingscode
Bijenkorf kortingscode 20 euro
Splash rotterdam korting

Ideaal voor een verantwoorde warming-up en cooling-down of voor wat vermaak tussendoor. Hoewel prachtig opgediend en zeer smakelijk waren we wel heel blij dat we er een aantal dingen bij hadden besteld, zoals brood (heerlijk vers gebakken en vergezeld van.a. Heerlijk opwarmen bij de open haard doe je in het. Een grote ijsberg wacht hier op dappere klimmers; eenmaal boven sjees je van de glijbaan weer naar beneden. Mooie olijfolie maar ook frietjes en salade, zodat we niet alleen heel lekker, maar ook voldoende gegeten hadden. Snelheid maken op de 400-meterbaan. Het Restaurantweek verrassingsmenu was heerlijk, mooie kleine gerechtjes. Klaar voor een rondje? Even iets anders dan rondjes schaatsen. Op de gezellige kunstijsbaan in Overijssel beleeft jong en oud een winters dagje uit. Kunstijsbaan De Scheg in Deventer leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf 11,50.p.) en schoolreisje. In het Buggypark race je in een skelter tussen de ijsbergen door en met een kabelbaan ben je zo aan de andere kant van de Speelpool.


Sitemap