Main Page Sitemap

Studenten ov korting bus


studenten ov korting bus

Daarnaast kun je hiermee reizen in alle binnenlandse treinen (2e klas met uitzondering van Thalys. Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van. Het kan enkele dagen duren voordat je deze in huis hebt. Trans Link Systems.V. Throughout the Netherlands, when can you travel? Altijd Korting kan alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen en is verkrijgbaar als maand- en als jaarabonnement. Ga vervolgens in het hoofdmenu naar Aanvragen.

Studenten ov korting bus
studenten ov korting bus

Studenten ov korting bus
studenten ov korting bus

Op die manier profiteren reizigers hun hele reis van korting. Je wordt doorgestuurd naar een pagina waar je een persoonlijke OV-chipkaart of een anonieme OV-chipkaart kunt aanvragen. Wat waren de prijzen in 2017 voor bus, kortingscode bol.com forum tram, metro en veren? Iedereen kan een maand- of jaarabonnement kopen. Kijk dan bij de veelgestelde vragen onderaan deze pagina. Abonnementen voor bus, tram en metro. Het kan voorkomen dat je de keuze hebt tussen meer centrumzones. . Aanbod afgestudeerden, krijg een jaar lang 40 korting in de daluren cadeau.

Kopen bij verkoopautomaten in de vervoersgebieden van Connexxion, EBS, Qbuzz en RET. Dan staat alles bij elkaar! Of u nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. Of naar het buitenland reizen? Hiermee kun je binnen een gebied reizen met de bus, tram en metro. Deze prijs is gebaseerd op de gemiddelde ritprijs in stads- en streekvervoer in Nederland. .


Sitemap