Main Page Sitemap

Korting bios heerenveen


korting bios heerenveen

Friesland staat 'de Bios' met sfeervol aangekleed zalen in het rood. Denk bijvoorbeeld aan het filmhuis. Het eerste arrangement biedt de Kindercombi aan, eigenlijk de 'Happy Meal' van de Bios. Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld. K is er de optie om een bezoekje naar de bioscoop met al je vrienden te combineren met MacDonald's. Word verrast met een welkomstdrankje, koop grappige meidenproducten én bewonder een echte vrouwenfilm. Denk hierbij aan een romantische komedie of Fifty Shades.korting bios heerenveen

In deze bioscoop staan de nieuwste films op je te wachten.
Plan een leuk uitje naar de bios.
Of je nu graag met je geliefde, vrienden of gezin gaat.
Je vindt altijd wel iets wat iedereen leuk vindt.
De, bios Heerenveen, altijd grijs en vol huilende mensen: dat is hoe de wereld eruit zou zien als er geen films gemaakt zouden worden.

Verificatie code, neem contact met ons op via e-mail als u vragen hebt. Kijk op welke films er in De Bios draaien. Prachtige, kunstzinnige films die niet in het standaard programma van bioscopen worden opgenomen. Laat je verrassen door de unieke vertoningen telfort verlengen korting op de dinsdagavond. Er staan tijdens deze avonden namelijk verschillende kraampjes met hippe en nieuwe producten.

De Bios organiseert regelmatig een speciale 'Ladiesnight'. Ook is er de kidsparty! Bij de Bios zijn er verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. Een betere voortzetting na de film bestaat bijna niet! Wanneer kom jij thuis in het 'filmhuis'. Verder is er iedere week een ladies night in deze veelzijdige bioscoop.


Sitemap